Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз в района на Бургас където правят фаровете на 156 като подобие на ГТА???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз в района на Бургас където правят фаровете на 156 като подобие на ГТА???

Някой знае ли някъде в района на Бургас, където могат да отворят и да ми пръснат фаровете с черен лак, за да станат по подобие на ГТА???
    Нямам време да се занимавам по сваляне на бронята, отваряне, пръскане и залепване на фаровете, така че ако има някое сервизче което е правило и извършва тази услуга.
    Бях се навил на фарове DAYLINE, но в тази криза вместо да им падат цените то им ги вдигнали още.

В Продава има 1 човек,който ги продава готови потърси темата
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
      Някой знае ли някъде в района на Бургас, където могат да отворят и да ми пръснат фаровете с черен лак, за да станат по подобие на ГТА???
      Нямам време да се занимавам по сваляне на бронята, отваряне, пръскане и залепване на фаровете, така че ако има някое сервизче което е правило и извършва тази услуга.
      Бях се навил на фарове DAYLINE, но в тази криза вместо да им падат цените то им ги вдигнали още.
      Я стига се излага няма как да нямаш едни 3-4 часа свободни и да си ги направиш
      Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33778

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
          не ми се взимат други фарове направени така като на ГТА, защото после ще трябва пък да търся пазар на моите
          искам да си направя моите така, иначе видях и чисто нови за 260 лв

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
            не ми се взимат други фарове направени така като на ГТА, защото после ще трябва пък да търся пазар на моите
            искам да си направя моите така, иначе видях и чисто нови за 260 лв
            ако имаш свободен ден ще ги направим замисляме едно такова масово правене на фарове ама да видим колко сме сериозни
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
              ако имаш свободен ден ще ги направим замисляме едно такова масово правене на фарове ама да видим колко сме сериозни
              нямам вече свободно време приятелю, хвана ме сезона здраво и вече няма мърдане, ще се поосвободя чак към есента

Comment

като сте се захванали и аз ще очаствам само кажете кога и каде ще ги отваряме тея фарофе и да ги преправим. ще трябва доста количество бира.

Comment

Working...
                X